Werken in Gelderland

Werken in Gelderland is een samenwerkingsverband van overheidsorganisaties met als doel het realiseren van optimale loopbaanmogelijkheden voor de medewerkers. Het netwerk wil hiermee een sterke gezamenlijke arbeidsmarktpositie creëren. Daarnaast wil men de mobiliteit van de medewerkers tussen de aangesloten organisaties versterken. Zo komen talenten optimaal tot hun recht en bieden werkgevers een aantrekkelijk werkklimaat!

Werken in Gelderland

Werken in Gelderland staat voor innovatie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, het aantrekken van nieuwe doelgroepen (boeien en binden), behoud en ontwikkeling van deskundigheid en heeft als kernactiviteit het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van de arbeidsmarkt voor overheidsorganisaties.

Werken in Gelderland

Op Werken in Gelderland worden vacatures aangeboden voor diverse banen, bij verschillende type overheidsorganisaties. Van werkcoach en Personal Assistant tot Team Leider Ontwikkelen en Ondernemen; op Werken in Gelderland vind je het allemaal! Lees hier de inspirerende verhalen van medewerkers binnen verschillende vakgebieden.

Bron: tekst en afbeeldingen van website www.werkeningelderland.nl