085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Azora

Azora

Sector: Zorg

www.azora.nl/

Azora

Azora werkt vanuit acht zorg- en verpleegcentra en biedt daarnaast ook thuiszorg aan. Bij Azora werken we met ruim 1.500 mensen dagelijks met hart en ziel voor onze cliënten. Op het moment dat ouderen zich niet meer helemaal zelfstandig kunnen redden, staan wij voor hen klaar en dat doen we graag. ‘Kan niet’ komt niet voor in het woordenboek van Azora. We bieden onze cliënten zorg op maat en spelen zo goed mogelijk in op hun specifieke wensen. Of het nu voor een langdurig verblijf is, voor een korte periode, voor af en toe (of regelmatig) een dag, of voor zorg, verpleging of hulp in de huishouding thuis. In een open sfeer werken we gemotiveerd met elkaar samen om de beste zorg te bieden.

Beste Gelderse werkgever 2016.

Samen vormen wij Azora – een unieke organisatie. Daarom is het voor ons van groot belang dat jouw persoonlijkheid bij Azora past. Wij gaan uit van het principe dat wanneer jij je werk graag doet dit een positieve uitwerking heeft op je collega’s en op onze cliënten waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. We zijn gedreven om de beste zorg te bieden, “kan niet” komt niet voor in ons woordenboek. We bieden onze cliënten zorg op maat en spelen zo goed mogelijk in op hun specifieke wensen. Om de beste zorg te bieden, vragen we je om kritisch te zijn, hard te werken en jezelf continu te blijven ontwikkelen. Ontwikkeling houdt ook in dat we soms nieuwe uitdagingen tegenkomen. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie.

Werken bij Azora betekent ook dat je de ruimte krijgt. Ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om je in een vakgebied te specialiseren of om deel te nemen aan interessante projecten. Medewerkers zijn heel tevreden over Azora dat blijkt onder meer uit de hoge scores bij de medewerkertevredenheidsonderzoeken Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair. In oktober 2016 is Azora Beste Werkgever van Gelderland geworden en 5e van Nederland, categorie non-profit met meer dan 1000 medewerkers.

Vrolijke, betrokken en ik-ben-trots-op-de-zorg-collega’s kunnen ze bij Azora altijd gebruiken.

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit bedrijf? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Azora:

Wil jij Azora ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!