085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Aviko

Aviko

Sector: Food, Techniek, Commercieel

https://www.werkenbijaviko.nl

Aviko

Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend. Hierdoor zijn wij in 50 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Inmiddels behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Wij bieden je fantastische uitdagingen in uiteenlopende vakgebieden. Vooral in de productie en de techniek. Aviko is een ambitieus bedrijf met een uitgesproken groeistrategie. Dat biedt jou de kans om met ons mee te groeien. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, bereid bent om uitdagingen aan te gaan en ondernemerschap toont, dan krijg je daar zeker ruimte voor.

Je wist het misschien niet, maar wij bieden je fantastische uitdagingen in uiteenlopende vakgebieden. Vooral in de productie en de techniek.

Voor veel mensen staat Aviko gelijk aan frites en andersom. Klopt helemaal. Wij zijn wereldwijd zelfs marktleider op het gebied van gekoelde frites. En daar zijn we ook trots op. Maar als één van de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld, halen wij bij Aviko nog veel meer uit onze aardappelen dan alleen frites. Röstirondjes bijvoorbeeld, gratins, aardappelschotels, puree en gedroogde aardappelproducten, zoals granulaat en vlokken. 

Al deze aardappelproducten staan garant voor mooie carrières. Je vindt bij ons prachtige uitdagingen in onder andere productie en techniek, marketing, sales, levensmiddelentechnologie en ICT. En wat voor onze aardappelen geldt, gaat ook voor jouw talent op: je haalt er meer uit bij Aviko. Dus als je serieus met je toekomst bezig bent, dan is werken bij Aviko een zeer verstandige keuze. 

Aardappelen en frites vormen een uitstekende basis voor een gezonde carrière. Ook wanneer je als stagiaire aan de slag wilt, of wilt afstuderen zit je nergens beter dan bij Aviko. Je kunt bij ons ervaring opdoen op verschillende werkterreinen. Het aantrekkelijke van Aviko is dat je vanaf dag één mag aanschuiven bij vernieuwende projecten. Want ook al ben je stagiaire of afstudeerder, als jij het beste uit jezelf wilt halen, krijg je bij ons alle ruimte om initiatief te nemen en met creatieve ideeën te komen. Aviko is een dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf, met een prettige cultuur. Dat betekent dat je mag rekenen op uitdagende opdrachten en persoonlijke aandacht en begeleiding.

Je vindt bij ons prachtige uitdagingen in onder andere productie en techniek, marketing, sales, levensmiddelentechnologie en ICT.

Wil jij persoonlijk kennismaken met Aviko ontmoeten op de Talententuin 2017?

Bekijk de bedrijfsvideo van Aviko:

Benieuwd naar welke bedrijven er nog meer deelnemen?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW