085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Actemium

Actemium

Sector: Techniek, Industrie

www.actemium.nl

Actemium

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt industriële processen. Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van de productiefaciliteiten van onze klanten. Met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van hun proces maken wij graag het verschil. Dat doen we wereldwijd, maar toch altijd dicht bij hen in de buurt.

Het netwerk van Actemium – het merk van VINCI Energies voor de industrie – telt wereldwijd 20.000 specialisten en 300 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 23 business units de industrie. Ook vanuit onze business units in Doetinchem werken we voortdurend aan de vooruitgang van onze klanten.

Client Manager Frank Kelderman: ‘Bij Actemium krijg je de vrijheid en ruimte om je te blijven ontwikkelen.’

Breng je loopbaan in beweging bij Actemium!

Ben jij gek op techniek en wil jij je loopbaan in beweging brengen én houden? Dan is werken, stage lopen of afstuderen bij Actemium misschien iets voor jou! Bij ons krijg je de ruimte om te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Natuurlijk wél met een open mind voor de kennis en ervaring van je collega’s.

Werken bij Actemium is verantwoordelijkheid nemen voor je carrière. En dat betekent bij ons:

  • jezelf ontwikkelen
  • afwisselende projecten uitvoeren en
  • zelf vorm geven aan je werkzaamheden

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je collega’s bekijk je zaken kritisch, maar wel met het doel anderen te inspireren en bewegen. In iedere functie en op elk niveau. Vanuit onze eigen en unieke ‘way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en pakt. En waarin je ook verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, klanten, collega’s én jezelf.

Wij zoeken voortdurend technisch talent!

Nieuwsgierig naar een carrière bij Actemium? Bekijk dan onze actuele vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten (https://werkenbij.actemium.nl/vacatures/). Staat er op dit moment voor jou geen passende stage-/afstudeeropdracht of functie bij? Bezoek onze vacaturepagina dan later nog eens, of volg onze updates op Facebook of LinkedIn. Heb je vragen over stage lopen, afstuderen of werken bij Actemium in Doetinchem? Stuur dan een mail naar daphne.dekkers@actemium.com.

Manage Movement – onze belofte aan de klant

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Wij noemen dat Manage Movement.

Nieuwsgierig welke bedrijven er nog meer op de Talententuin te vinden zijn?

Bekijk de bedrijfsvideo van Actemium:

Wil jij Actemium persoonlijk ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW