Vind jouw stage, afstudeeropdracht of startersfunctie op de Talententuin 2018!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship of startersfunctie? De Talententuin 2018 is de plek om jouw carrière te beginnen! Op 30 november 2018 kom je in de SSP-Hal in contact met ruim 80 topwerkgevers uit de Achterhoek. Daarnaast zijn er gave workshops, boeiende masterclasses (Rico Verhoeven, Robert Doornbos en Peter Joosten) en de afsluitende netwerkborrel. Reserveer vandaag nog jouw E-ticket:

Vind jouw stage, afstudeeropdracht of startersfunctie op de Talententuin 2018!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? De Talententuin 2018 is de plek om jouw carrière te beginnen! Op 30 november 2018 kom je in de SSP-Hal in contact met ruim 80 topwerkgevers uit de Achterhoek. Daarnaast zijn er leerzame workshops, boeiende masterclasses (van Rico Verhoeven, Robert Doornbos en Peter Joosten) en de afsluitende netwerkborrel. Reserveer vandaag nog jouw E-ticket.

3 redenen waarom jij bij de Talententuin moet zijn:

1. Meer dan 70 potentiële werkgevers

Ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Zoek dan niet langer en breng een bezoek aan de Talententuin op vrijdag 30 november 2018. Meer dan 70 Achterhoekse werkgevers tonen hier hun carrièrekansen.

2. Een inspirerend programma

Net als ieder jaar vind je bij de Talententuin aansprekende masterclasses, workshops en presentaties. Ontvang tips voor een succesvolle sollicitatie en personal branding, maar laat je ook inspireren door diverse innovaties binnen de verschillende sectoren.

3. Al honderden jongeren gingen je voor

Dat de Talententuin ieder jaar weer een succes is, is te danken aan het aantal matches dat wordt gemaakt bij het evenement. Jaarlijks vinden jongeren hier hun stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Zij vertellen je graag over hun ervaringen bij de Talententuin.

Ben je erbij op 30 november 2018?

Waar & wanneer

30 NOVEMBER 2018 | SSP-HAL 
DRU-Laan 2, 7071 BV Ulft

Talententuin 2018

Nog vragen?

Email: info@achterhoekwerkt.nl
Telefoonnummer: 085 – 48 42 842

Een greep uit de successen van 2017

Aantal bezoekers

Bedrijven deelgenomen aan de Talententuin '17

%

Tevredenheid over locatie SSPHal

Jong talent bereikt via social media

De Talententuin wordt mede mogelijk gemaakt door: