Drie redenen waarom u als organisatie op de Talententuin moet staan!

Jonge talenten zijn gewild. Organisaties vechten erom, maar in de Achterhoek werken we samen! We bundelen krachten om jongeren te tonen welke bedrijven en carrièrekansen er binnen de regio zijn. Eén van de plekken waar dit ook gebeurt, is de Talententuin.

De Talententuin heeft als doel om jonge talenten te verbinden met de mooie, innovatieve bedrijven uit de Achterhoek. Door deze bedrijven zichtbaar te maken op de Talententuin kunnen we jongeren verrassen met de vele carrièremogelijkheden in de regio. In de voorgaande zes edities zijn er al honderden matches ontstaan tussen jongeren en bedrijven. De Talententuin is uitgegroeid tot hét carrière-event van de Achterhoek!

Bent u ook op zoek naar jonge talenten voor uw organisatie? Geef uw organisatie dan snel op voor deelname! Er zijn nog stands beschikbaar. Dit kan het evenement u bieden:

1. Toekomstige stagiair(e)s, afstudeerders en starters

De Talententuin wordt bezocht door studenten en werkzoekenden van MBO4, HBO en WO studierichtingen. Studierichtingen variëren van mechatronica tot verpleegkunde en van marketing tot ICT. Jongeren komen veelal uit de Achterhoek, maar ook zijn er jongeren aanwezig uit Enschede, Arnhem en Nijmegen. Om deze jongeren te verbinden aan uw organisatie willen we u vragen vacatures mee te nemen. Laat al ter plekke zien welke kansen er bij uw organisatie liggen. De kans op een goede match wordt hierdoor groter!

2. Naamsbekendheid

Naast het werven van jong talent zien we ook ieder jaar weer organisaties die meedoen voor naamsbekendheid. Op het moment van deelname hebben zij geen vacatures, maar deze kunnen uiteraard ontstaan in de perioden daarna. Door gegevens van geïnteresseerde jongeren te vragen, is het mogelijk om hen ook nog een half jaar of misschien wel een jaar na de Talententuin te benaderen voor een carrière bij uw organisatie.

3. Netwerken

Niet alleen ontmoet u een grote groep jongeren, ook zijn er diverse kennisinstellingen en studieverenigingen aanwezig. Via deze kanalen komt u in contact met groepen jongeren en dit kan tevens zeer waardevol zijn voor uw organisatie.

Naast uw organisaties presenteren nog ongeveer 80 Achterhoekse werkgevers hun carrièrekansen. Ontmoet nieuwe partners of wellicht klanten.

Deze editie willen we graag afsluiten met een diner met de deelnemende organisaties. Dit gebeurt bij het Schaftlokaal van de DRU vanaf 17.30 uur.

Wilt u ook in contact komen met jong talent? Neem voor meer informatie of deelname dan snel contact op via

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee!